PSGPSGPSG







Hej vänner. jag lever och mår bra. väldigt bra! laddar upp lite smått inför psg med sol, bad och pizza. ska nämligen representera norrbotten i helgen. läns alltså. det kommer att bli grymt!

hahah, andra bilden. fett med kontroll



hate disappointing you





trollunge





Härlig dag. har spenderat den med pk på havsbadet. våra moments, haha. grymt mys var det!



för någon dag sedan





solat. stan. sett pifs P01 lira boll. badat i solnedgången (det var inte ens solnedgång men vem bryr sig, lät bra). avslutade med varma mackor och oboy hos issan. som en sommarlovsdag ska vara



3






Går ut och solar. svettas ihjäl. går in. får dåligt samvete för att jag inte är ute. går ut. osvosv




midsommar 2011





Såg ut ungefär såhär.



hemma!





123





Enligt familjen berglunds tradition beger jag mig mot byske för midsommarfirande. hade snyggingar!



clean





Typ snyggaste parfymen ever, synd bara att den är min mors..



gillian zinser





fett cool tjej.


det blev förlust. ganska väntat i och för sig. men det var som ändå kul, konstigt nog.



yankees





hittade en keps. tog på mig den. kände mig ganska cool. var tvungen att ta kort och lägga ut.


annars då? jo, match mot blåsmark om ett tag. lär bli tufft




världens bästa





spelat lika mot aik, målat omklädningsrum på parken, tjänat pengar, myst på en balkong, målat lite till, skrattat, badat. kort sammanfattning av min helg.



ett snabbt hej





ganska ful bild men jag är lite stressad. ska umgås med mina vänner för första gången på riktigt denna vecka. blir azum!



under vår sol





Trots att jag umgåtts med elin i 4 dygn sitter jag nu här hos henne. tur att det är svårt att bli less flickan




Låter bilderna tala





vi äger





hej. tänkte bara meddela att jag lever. tjäna 1000 kronor och vinna mot öjebyn är ungefär vad vi har gjort idag. nog mår vi ganska bra nog. kunde varit betydligt sämre!



på landet





Befinner mig just nu i blåsmark med elin. vi ska jobba stenhårt, baka bröd och grejer. det blir väldigt bra. dock blir nog uppdateringen lite sådär, men ni överlever. hade, puss



hjälp





Är SÅHÄR less min blogg just nu. ni får väldigt gärna slänga in en kommentar om vad ni vill se mer/mindre av. då är ni söta. bratackhej



samma nivå





tänkte att jag kunde bjuda er på en härlig bild från idag. snodde den från fejjan



underbart



hej pontus

finaste ♥

haha



Har fortfarande inte riktigt förstått att grundskolan är över och klassen är splittrad efter 10 år tillsammans. ganska sorgligt egentligen. menmen, hade iallafall en trevlig kväll igår. idag ska jag ta vara på finvädret och första sommarlovsdagen genom att dra till stranden med mina fina. hade, puss.



SOMMARLOV OCH 30+





Kommer nog att sakna er lite ändå..



mer än okej





Skattjakt (9a kom sist men det är väl inget nytt), lunch på golden med klassen, träning, stek i solen × 1000, bad och avslutningsfika är ungefär vad jag har hunnit med sen sist. kan säga att jag mår hyffsat bra just nu!



waiting on the world to change





Första doppet avklarat.



samma grej





chillat lite i min jumpsuit idag. antar att ingen missat det, men helt galet varmt det är ute! dör så skönt, det är lixom detta jag lever för. haha, konstig mening där. nu ska jag äta något och sedan rulla ner till nyggan.

puss

 

1+1=2





paj som jag och mina koola kompisar bakade igår och skor som jag fick av madre för någon dag sedan, fake but still. idag har jag softat och spelat match. vinst med 2-1 blev det till sist, äckligt skönt.



någonting blommigt





Träning snart och fint väder. kan inte bli så mycket bättre!



jumpsuit





Drog på stan med min söta mor idag i jakt på någonting att ha över min klänning och smycken till examen men istället kom jag hem med denna ovan och ett flätat bälte. helt ok ändå



+++





Fredagskvällen i bilder. galet härligt att cykla ju. ska typ dumpa min moppe </3



123456789





Underbar kväll med mina underbara flickor. minneskortet fullt typ, kan bjuda på lite pics imorrn. godnatt!



livet leker





ba chillar lite



3 juni





Vi hängde lite på lf igår. vilket tydligen var olagligt också, haha. idag steker solen så jag ska ut och bli stekt. puss



tur att vi är söta





ännu en





Matchen slutade 1-1, och jag var så sjukt trött när jag kom hem så det blev 12 timmars sömn. gode välbehövligt! idag har jag roat mig med att prova kläder och gå in mina nya copa. blev i akut behov av lite sällskap så isse är påväg. hade!



flowerpower




Ungefär precis såhär skulle jag vilja se ut i sommar. om det nu ens blir sommar någon gång. typ 10 grader i juni är inte okej. eller ja, just nu är det typ 20 grader och strålande sol men jaja. match mot älvsbyn på parken klockan 7, taggad nå grymt! kom och kolla vettja



RSS 2.0