glad

 
 
Oj så skönt med helg. sista lektionen bestod av intervaller, SÅ jobbigt men SÅ skönt efteråt. tyvärr blir uppdateringen dålig i helgen. ska nämligen till mormors stuga idag till söndag och bara mysa. älskar att vara där! hoppas att ni får en bra helg vänner
 

torsdag

 
 
En sån där helt vanlig dag. skola, träning och lite sånt. har gjort nyttig chokladmousse och sett "de dejtbara", så himla charmigt program! blir nog en tidig kväll, känner redan hur ögonlocken börjar falla ihop.
 

grekland

 

Åh vad jag saknar detta! men förhoppninsvis blir det en till resa i slutet av vintern vilket gör att jag kanske kan orka med mörkret och kylan. idag har jag befunnit mig ungefär 2 timmar i skolan (älskar numera tisdagar), haft körlektion och teorilektion! ikväll gör jag inte mycket mer än nödvändigt. vi hörs!
 

you're a warrior. warriors don't give up and they don't back down. pick up your sword and shield and fight.

 

Idag har jag varit i skolan, tränat och pluggat lite körkort. förvånad över hur bra det känns att komma in i rutiner igen. taggad till tusen för både skola och träning! fan vad jag ska slita. ikväll ska jag mysa med william och bara ta det lugnt, vila upp min möra kropp. ni förstår inte vilken träningsvärk jag har i mina ben. haltar fram utan att överdriva. men det är väl så det ska vara...
 

i'm lucky i'm in love with my best friend

 
 
Den här killen alltså, jag kunde inte önska någonting mer. det finns ingen jag känner mig lika trygg med eller har lika roligt med som honom. tack för att du gör alla mina dagar bättre! / världens mest tursamma tjej
 

nya favoriten

 

Eftersom att min gamla favoritparfym började ta slut kände jag att det var dags att investera i en ny. denna blev det och jag är så nöjd. älskar den verkligen! den luktar sött och fräscht, körsbär vet jag väl inte riktigt dock. men bara ett tips sådär!
 
 

no faith in brooklyn - hoodie allen

 
 
Dagens låt och dagens klädsel. hade en riktigt bra fredagskväll med mina bästisar! sushi, bilkurragömma med randoms, prat och övernattning. idag har jag hunnit på stan och köpt jeans och lite sånt, sedan till korpen för ett benpass. trots väldigt trötta muskler köttade jag på och det är jag nöjd över! ikväll ska felix bjuda mig och william på middag och sen får vi se vad vi hittar på. blir väldigt bra!
 

del II

 
En dag for vi på en båttur genom fritidsresor. båten gjorde först ett badstopp vid en ö och man fick hoppa direkt från båten i det turkosa vattnet
Läs denna!!
Sedan kom vi till den här fina stranden. vi badade från klippor, snorklade, åt och bara mådde i några timmar innan båten styrde hemåt igen
 
Vi spenderade rätt mycket tid på hotellets strand. hur soft strand som helst, för det första var solstolarna inte solstolar utan mer solsängar. galet sköna! dessutom fanns det "beach service". man klickade på en knapp på parasollet och så kom det någon som tog en beställning också kom en annan person med maten/drycken efter ett tag. sjukt lyxigt!
Mitt hår var i extremt behov av balsam (ni ser ju bilden över). så vi gick in i en liten shop och jag hittade lite behövligt. gubben i kassan var så himla snäll och söt, ville bara ta med honom hem!
Mums
Fylleglass på vägen hem istället för fyllekäk. helt okej!

Världens bästa vecka med världens bästa kille. ler bara jag tänker på det! vi hann göra så mycket och vi hade det så skönt. jag hade utan tvekan kunnat stanna en vecka till!
 

del I

 
Fräscht och fint hotellrum
Önskar att jag alltid fick ha palmer utanför mitt fönster
En dag, tredje dagen tror jag att det var, hyrde vi en fyrhjuling och begav oss mot stranden tsamadou på andra sidan ön. man fick låna dom fulaste hjälmarna i världshistorien och jag har aldrig känt mig så töntig haha, men helt klart värt det! klarblått vatten, jättefin taverna och så spelades det bra musik hela dagen. på vägen hem åt vi lunch i fiskebyn kokkari, riktigt mysigt var det. så härlig utflykt!
Det pythagorion är känt för är dess hamnpromenad med massvis av restauranger och barer. Det stod fullt med med båtar i hamnen och de var roliga att titta på (vissa var riktigt maffiga). vi blev stammisar på corner bar och testade iprincip alla deras drinkar (dom goda).
 

wednesday

 

Nu har även jag avklarat min första skoldag. den som även var min sista första skoldag på strömbacka. var tar tiden vägen? var iallafall kul att vara tillbaka och träffa alla! har riktigt bra känslor för detta skolår, bra schema, alla tunga ämnen bortgjorda och sedan mycket att se fram emot i slutet. efter skolan for jag till korpen och körde ett ryggpass, dock ville inte riktigt kroppen lika mycket som mitt huvud men snart är jag back on track. ikväll ska jag pyssla på lite med alla bilder och sedan blir det en tidig kväll. fick bara 4 timmars sömn inatt pga försenat plan!
 

tillbaka

 
 
Hej vänner! nu är jag hemma igen, eller nästan, sitter på arlanda och väntar på flyget till luleå. har haft en helt underbar vecka! men berättar mer sen. ska försöka få ihop ett fett inlägg om resan så snart som möjligt! hoppas att allt är bra med er. hörs
 

hejdå sverige!

 

Äntligen är dagen kommen! väskan är packad och jag är mer än redo för en vecka i värmen med den bästa personen jag vet. om någon timma sätter vi oss på planet mot stockholm där det blir övernattning på hotell innan vi tar sikte på greklands grönaste ö tidigt imorgon. får se hur det blir med uppdateringen i veckan, men jag släpar med mig systemkameran så jag kommer iallafall ha många fina bilder att bjuda på när jag är hemma igen. hoppas att ni får en bra sista sommarlovsvecka! puss och hej
 

mys-måndag

 

Tänk om man fick starta varje dag på det här sättet, det hade varit något!
 

mmmmh

 

Dagens middag. var verkligen hur gott som helst! blev ändrade planer, spenderat kvällen åt att packa och fixa och imorn får jag träffa tjejerna. nu ska jag göra klart det sista och sen lägga mig i sängen och se en film!
 
(Fattar inte vad som hänt med min frågelåda och det, allt har halkat ner)
 

weekend

 

Några bilder från senaste dagarna. i fredags blev vi utbjudna till idas stuga för middag. var hur mysigt som helst! sen på kvällen blev det fest. igår spenderade jag hela dagen på ikea med familjen och william. jag storshoppade, blev tidskriftssamlare för 15kr :P. när vi kom hem for vi direkt till korpen och tränade axlar. första passet sen jag blev förkyld. var i alla fall en riktigt bra dag! ikväll umgås jag med mina tjejer för sista gången på en vecka.
 

simplicity

 

Hunnit med att träffa både farmor och mormor idag. övningskört har jag också gjort! ikväll myser jag med min william.
 

mums

 
 
Idag har jag varit på stan med min mor och fixat det sista inför resan. nära nu! vi lunchade på nodo också, åh vad deras räksallad är god. skulle kunna äta den varje dag! kvällen har jag spenderat med mina tjejer, fruktsallad och astrid lindgren. var lika mysigt som det låter! nu ska jag lägga mig i min sköna säng. godnatt ❤
 

new

 

Såg denna kjol på instagram och någon blogg och tyckte att den var så himla snygg så jag var tvungen att springa in och köpa den. 99 kr på gina. billig som bara den! enda minuset är att den har lite svårt för att hålla sig på plats. fast kan i och för sig bero på mig eftersom tajta plagg alltid haft förmågan att glida upp. men jaja, snyggheten får kompensera för det!
 

06.08.13

 

Mysig kväll igår med min bästa. vi gjorde hemmagjord ceasarsallad och det blev lika gott som alltid. testa! det man behöver är någon form av sallad, vi tog en sån här mixad påse. färdigmarinerad och stekt kyckling (finns i frysdisken), tärnad bacon, bröd att göra krutonger av, ceasardressing (felix tex) och ost (parmesan, grevé, västerbotten). sedan är det bara att lägga sallad i botten, värma och skära kycklingen och lägga på, steka bacon, göra krutongerna och på med ost och dressing. hur enkelt och snabbt som helst!
 

bra dag

 

Har spenderat dagen på stranden och resten av den ska jag umgås med min pojke. som jag längtat! (blir inte alls lättare att vara utan honom när han skickar såna här bilder till mig). vi ska iallafall laga mat och ha picknick och lite sånt. kan inte bli så mycket bättre!
 

en sån där sommarkväll

 

Såhär har min söndagskväll sett ut. väldigt bra med andra ord! var roligt att träffa mina tjejer efter några dagar hemma. (haha älskar tredje bilden)
 

one and only

 

Alltså det där med längtan. så nyttigt men SÅ jobbigt. håller just nu bokstavligt talat på att längta ihjäl mig efter william. har inte träffat honom på snart sju dygn. töntigt tycker säkert ni, eller det tycker jag med för den delen. men det känns som en hel evighet! allt på grund av denna dumma förkylning
 

avocado

 

Tänkte bara tipsa om en grej. ni som inte testat att ha avocado i smoothien, gör det! vare sig ni gillar avocado eller inte. det ger ingen smak men gör den jättekrämig och härlig i konsistensen. perfekt sätt att få i sig bra fetter!
 

andra augusti

 

Idag mår jag lite bättre och humöret är även det bättre, hehe. har varit på stan med min mor idag och gjort lite ärenden. går bra det där med att spara pengar känner jag... jaja, tröstar mig själv med att det var behövliga grejer. fick bland annat med mig skjortan ovanför. sval och skön. blir perfekt på samos!
 

motivation

 

Haha alltså det är ju så typiskt. haft VÄRLDENS träningssug hela dagen och känner mig galet motiverad, förmodligen endast för att jag inte kan träna. bara att hoppas att det sitter i till dess jag är frisk, för isåfall kommer jag spendera hela mina dagar på gymmet som det känns nu! (kroppen i mitten måste förövrigt vara bland det snyggare jag sett)
 

arg

 

Just nu är jag frustrerad och less. just när jag hade återhämtat mig från min förkylning och fått in träningen i rutin har jag blivit sjuk igen, IGEN. räcker det inte med att jag varit förkyld 4 veckor denna sommar?!? skulle dessutom till mormors stuga och mysa på i helgen men den planen fick läggas ned. åhh. haha vilket deppinlägg... en positiv sak är iallafall att jag hinner bli frisk innan utlandsresan. bara 11 dagar kvar!