typsåja

 

Några bilder från helgen. åh vad den var braaa! idag tog jag en skön sovmorgon, gick ut och gick vanliga morgonrundan och gjorde mig sedan en riktigt god frukost. nu ska jag hoppa i duschen och göra någonting nyttigt innan jag beger mig till gymmet!
 

black & white

 
shorts - h&m / linne - h&m / väst - cubus

Såhär såg jag ut i fredags. idag är en sån där dag jag ska ägna åt att göra måsten. städa, träna, en sväng på stan är vad som står överst på listan.
 

kärlek

 
 
Några få bilder från gårdagens förfest. alltså denna helg har varit så himla bra. hade riktigt roligt igår! även denna bakisdag har jag spenderat i williams pool, med han, felix och en pizza som sällskap. inte alls helt fel. har hunnit mysa på tages med mina tjejer ett tag här på kvällen också. är sådär jättelycklig just nu. har världens bästa vänner och världens finaste pojkvän och ingenting skulle kunna vara bättre just nu
 

pdol

 

Bästa bakishänget någonsin och bästa dagen på länge. har mått så himla bra i poolen med min favorit (ett tips, skaffa pojkvän med pool :P. vad som gör det hela ännu bättre är ju att dagen inte är slut än. snart kommer tjejerna hit och sen kör vi pdol dag två!
 

tisdag

 
 
Härlig dag på stranden! när jag kom hem for jag och gymmade och sen och badade med tjejerna. nu ligger jag i sängen med william bredvid mig. imorgon bär det av till umeå med familjen i några dagar. ska faktiskt bli skönt att komma bort ett tag. men hemma till helgens festligheter!
 

beachday

 

Åh vad jag älskar detta väder! ska strax ut och gå och sen till stranden med isabell. har förresten köpt mig nya brillor. inte äkta men jag är lika glad för det. var i stort behov av ett par nya!
 

sleepover

 

Då var det lördag igen. igårkväll var jag med mina bästa. såg fotboll och hade sen en riktig sleepover. var ju typ tusen år sen sist. väldigt mysigt! dagens planer är att träna och ikväll är jag med min favoritkille. annars så längtar jag galet mycket utomlands just nu. tur att det bara är tre veckor kvar! åh vad det kommer att bli bra
 

en onsdag

 

Har gjort lite allt möjligt idag. promenerat, solat, varit på stan, gymmat. ikväll blir det kvällsdopp och förhoppningsvis mys med grabben min!
 

frulle

 
 
Dagens frukost. godaste jag ätit på länge! kan ha berott på att jag var galet hungrig också haha.. idag gör jag inte mycket alls. laddar upp för halv 8 ikväll med tjejerna haha. igår däremot måste ha varit den mest effektiva dagen i mitt liv. hann med körlektion, promenad, städa garderoben, gymma, handla, laga mat och vara med william!!
 

livet

 
 
Har haft en himla bra helg. fått vara med alla mina favoriter! igår vaknade jag upp hos william och vi hade en riktig mysmorgon. alltså världens mysigaste kille på riktigt! på kvällen blev det grillning hos elin och sedan en liten roadtrip till luleå för att kolla in hamnfestivalen. dagen har jag spenderat på södra med tjejerna. hur bra som helst! åh vad jag har fina människor runt mig
 

back on track

 
 
Första träningspasset på nästan en månad. det kändes mer än bra att vara tillbaka! ikväll myser jag med william. bäst
 

Myser

 
 
Äter gott och ser sverige-danmark med mamma på hotellrummet. lite komiskt att hotellet är ungefär 300 meter från arenan och att vi ser matchen på tv, men vi mår rätt bra här! imorgon är sista dagen. blir lite shopping och sånt innan vi tar tåget hem.
 

lever och mår

 
 
Ännu en bra och solig dag i fina göteborg!
 

dag ett

 
 
Några bilder från dagen. kom fram kring 11 och sedan dess har vi bara gått runt, ätit gott och varit riktiga turister (åkte paddan haha). imorgon blir det liseberg!! tyvärr är resten av familjen rätt fega så jag får väl se vad jag kan tvinga med dom på haha..
 

Som på räls

 
Hej vänner! sitter just nu på tåget påväg till göteborg. hade tänkt blogga igår men hann inte. steg upp tidigt och stod på loppis hela dagen och fick ihop bra med pengar! sedan på kvällen blev det fest. vet inte hur det blir med bloggningen i veckan, kan hända att det kommer upp något inlägg från mobilen om jag har någonting att säga. annars är jag hemma på fredag igen. ta vara på sommarlovet hörni! puss
 

någonting nytt

 

Jag klippte mig idag. kort blev det, och fräscht. väldigt ovant men också väldigt skönt. jag är nöjd! det konstiga var att min hårfärg blev väldigt mycket snyggare bara av klippningen. men ska slinga det sen också, lite blondare.
 

fynd

 
Gina-149kr / cubus-199kr
 
Det var detta jag fick med mig från stan i måndags. klänningen är jättefin på och kommer bli perfekt i grekland. en skinnväst har jag velat ha huuur länge som helst så blev väldigt glad när jag hittade denna för halva priset. sorry för dålig uppdatering i veckan, men bloggen har inte varit prio ett (inte för att den någonsin är det haha). den kommer tyvärr inte bli bättre heller, ska nämligen till göteborg på söndag. men inte för att spela fotboll denna gång utan ska bara mysa med familjen. liseberg, shopping och sånt. blir nog väldigt bra!
 

1 juli

 
 
Mycket ben hehe. här är i alla fall några bilder från min söndag. behöver väl inte säga så mycket mer än att den var härlig. idag har jag ätit lunch på stan med min fina mamma. lite shopping blev det också! ikväll beger jag mig till mormor på landet för att baka och mysa i några dagar. älskar att vara där
 

RSS 2.0