oldie

 

Helt sjuukt vad jag har mycket bilder. inser det varenda gång jag kollar i arkivet. ungefär två procent av alla bilder jag visar upp här. men jag tror att jag kommer att tacka mig själv senare. kul att ha och titta tillbaka på!
 

new stuff

 

Några av gårdagens köp. leoöron (nej jag ska inte vara leopard på halloween xD), en billig skön tröja som det stod mitt namn på, baseball kofta/jacka för hundra kronor (jag äger på att fynda). köpte också en lite bättre fondation, behövliga smågrejer och en svart skön dunjacka, som också var på halva priset. idag hittade jag dessutom en snygg halsduk och mössa. så nu är jag redo för kylan! bring it on bara. kvällen ska jag spendera med den där jäkla svenskan som jag inte kom speciellt långt med. den kommer inte att bli gjord av sig själv så det är bara ta tag i det hur mycket jag än känner för att göra annat!
 

wednesday

 
 
Så himla bra dag. varit i luleå med william och shoppat och ätit godmat. på vägen dit sa han att jag skulle få gå och få en helkroppsmassage också! hur underbar är han inte killen min?? riktigt skönt var det. fick med mig lite grejer hem som ni kan få se imorn!
 

me and my boy

 

Senaste projektet! jag förstår inte varför teckningar blir så himla fula på bild. alla detaljer bara försvinner vilket är tråkigt. blev som vanligt inte helt nöjd men den var i alla fall rolig att göra. tror aldrig att jag ritat en kille förut heller! just nu sitter jag och kämpar på med min rapport i svenska om dialekter. det går inte alls bra och jag får en liten klump i magen eftersom att jag anar att det hela kommer att sluta i panik och gråt på söndagkväll, haha. ska kämpa på i några timmar till för att minimera risken.
 
 

studentresa

 

Studentresan är nu bokad och jag är så jäkla taggad. en vecka med sol, bad och party med mina 8 bästa vänner. minnesvärt kommer det utan tvekan att bli! men nu vill jag bara sakta ned tiden tills dess. den går så herregud snabbt och jag vill ju bara hinna njuta av allt också. jag har faktiskt insett att skoltiden är rätt bra ändå (ibland).
 

den tjugosjunde oktober

 
 
Haha jag lägger ALLTID upp bilder på ätbara saker. men jag gillar mat, och jag gillar att ta kort på min mat. så ni får helt enkelt stå ut! riktig mysmorgon med william och sedan brunch på statt denna söndag. jag tror inte att det går att starta en dag mycket bättre än så! det var så sjukt sjukt gott. jag hade bara önskat att jag hade haft några extra magar. ikväll har jag inga speciella planer. kanske hänger på gymmet, lite träningssugen faktiskt.
 

lördagsfrulle

 

Vaknade upp med lite dåligt humör men efter denna frukost och en lugn promenad med favoritmusiken i öronen var jag som en ny person. tänk vad lite motion och frisk luft kan göra! sedan dess har jag mest bara tagit det lugnt, måste ju lägga upp taktik så att jag har kvar saker att göra alla andra dagar haha. ska strax och gymma med william och sen får vi se vad vi hittar på. brukar bli bra hur som helst!
 
Lovar förresten att det blir roligare inlägg nu på lovet när jag har med tid!
 

loooov

 
 
Och så äntligen var det lov! det är jag värd efter att ha avklarat 3 prov de senaste 3 dagarna. nog för att dagens bestod av matlagning hehe. har efter skolan klarat av ett grymt benpass. baksidan bara brände när jag var färdig! ikväll myser jag på med mina brudar.
 
Förresten, testa steka havregryn i honung och sen tillsätta kanel. hur gott som helst! passade perfekt till frukt och turkisk yoghurt, som här ovanför
 

life is a journey with stumble and falls, but i'm okey when i lay down in your arms

 
 
Favoritplagget? utan någon som helst tvekan morgonrocken. om ni bara visste hur mycker av min vakna tid jag spenderar i morgonrock haha. fick en ny av mormor i present och den är så skön så jag dör. min högsta önskan i livet är att få gå runt med den jämt. okej, nog om min kärlek till morgonrockar. ska strax bege mig till william och bara mysa, bästa som finns (förutom morgonrockar då xDd)
 

helt enkelt

 
 
Plugg, träning, ännu mera plugg och en trött fanny. vad som får mig att gå framåt just nu är nästa veckas lov. även om jag måste plugga då också ska det bli galet skönt att vila upp sig! låter som att mitt liv är värsta påfrestande (vilket det ej är) men min kropp vill inte riktigt samarbeta for the moment. nä men godnatt hörni!
 

biljetter till melissa horn säljes!

 
Eftersom att det var fler som tänkte rätt har jag två extra biljetter till Melissa Horns utsålda konsert den 5e december i luleå, vilka jag gärna vill få sålda. jag säljer båda biljetterna för sammanlagt 800 kronor (egentligt pris: 920 kronor), eller en biljett för 400 kronor!
 
Om någon skulle vara intresserad är det bara att höra av sig!
 
076-7851063
 

monday

 

Gillar inte mobilbilder, men det var detta eller inget. idag har jag befunnit mig i skolan, pluggat och inte så mycket mer. har en sådan fruktansvärd träningsvärk i både över och underkropp så jag skippade träningen. fan vad mesig. jaja, det tar vi igen imorgon! nu ska jag rita lite tror jag. har mycket som snurrar runt i huvudet och det brukar få mig att tänka på annat. bästa terapin
 

tack världens bästa

 

Fick dessa idag och fytusan vad jag gillar dom!! snyggaste skorna jag någonsin ägt, utan tvekan. att dom är väldigt sköna gör ju inte saken sämre. tror att dessa kommer att få sitta på mina fötter rätt ofta här framöver!
 

birthday

 

Och så var jag också 18!! känns fantastiskt. nä, känns inte alls men det är alltid kul att fylla år! har haft en väldigt bra födelsedag hittills med nära och kära. fina presenter har jag också fått! ikväll ska jag mysa med min william, men först ska vi fara och träna bort lite tårta (så vi kan stoppa i oss mer sen hehe). bra avslut på bra helg!
 

lycka

 

Har jag världens bästa vänner eller har jag världens bästa vänner? presenten var så oväntad och jag blev så himla himla glad. ska nämligen få se melissa horns konsert i december!!! blev helt chockad när jag öppnade paketet för det var ingenting jag hade tänkt på att önska mig men samtidigt var det någonting jag verkligen ville ha. ni är helt underbara tjejer ♥
 

flowerbomb

 
 
Jag har verkligen ingenting lite finare i min garderob, så igår var jag tvungen springa in och köpa någonting i all hast. denna fick det bli, för 149 kronor på bikbok. den blir bara finare och finare ju mer jag tittar på den. älskar såna köp, som blir sådär självklara efter ett tag.
 
 

nittonde oktober

 
 
Haha hej, det var ett tag sedan. har haft lite fullt upp i veckan så bloggen hamnade typ på 31a plats på priotiteringslistan. här är iallafall två bilder från igår, ost och vinkväll med mina finaste tjejer. nu är vi officiellt vuxna!! det var iallafall jättemysigt och jag fick en galet bra present, ska visa sen! efter det åkte jag hem till william och somnade i hans famn. bästa fredagen på länge! idag ska jag plugga lite och följa mamma och handla inför morgondagen. shit 18, värsta gammal ju
 

tisdag

 

Såhär såg jag ut tisdagen till ära, halsduken gör grejen. kortdag, hårslingning, träning och bananpannkaka. där har ni dagens höjdpunkter! nu är jag lite halvt utslagen så funderar på om jag ska skippa allt vad plugg heter. det tycker vi alla va? ja men bra, då kör jag på det
 

love

 
Some people make your laugh a little louder, your smile a little brighter, and your life a little better.
 

lördag

 

Åt cocosbollar, kollade på kattklipp och skrattade tills jag grät. bra kväll med min bästa! dagen kommer att ägnas åt plugg, plugg och plugg. inte det roligaste men det måste göras hur som helst...
 
 

a wildsoul dream

 

Tänk om ens liv hade sett ut som på alla dessa tumblr bilder. det hade varit något! jag skulle vilja se alla dessa vackra platser med egna ögon. några ska man väl iallafall förhoppningsvis hinna med! ikväll myser jag med min favorit.
 

lyx

 
 
Halv 8 såhär på fredagskvällen var inte helt fel. mer än gott! nu är jag hur trött som helst, så ska sluta ögonen och ladda upp inför morgondagens "to do's"
 

golden

 

Solen lyste så fint på vårat färggranna träd så var tvungen att gå ut och ta bättre bilder på det! vilodag idag så har ägnat eftermiddagen åt plugg, eller försökt iallafall. jag har lite för lite press på mig för att det ska gå bra. ikväll ska jag göra ingenting. duscha, tända doftljus och krypa ner i sängen.
 

favoriten

 

Alltså melissa horn, hur fantastisk är inte kvinnan? jag blir aldrig less hennes musik, aldrig. önskar att jag fick se henne live! det hade varit något.
 

22.40

 
 
Nackdelen med att ha en jävligt snygg pojkvän är att man ser ut som en golvmopp bredvid honom. menmen, det är smällar man får ta i guess! idag har jag tränat, varit låg på energi och  firat mormor, bästa mormor, som fyller år idag! nu ska jag sova och ladda upp inför en ny dag. 
 
Ps. Fytusan vad jag tycker om denna grabb, och usch vad jag är glad att han är min. vi passar så galet bra ihop och det blir bara mer uppenbart för varje dag. världens bästa känsla!
 

tankar och sånt

 

Varför kan man inte alltid bara tycka att man är störst, bäst och vackrast? tänk vad enkelt allting skulle vara. just nu är jag inne i en sämre period när det gäller självförtroendet. jag har börjat jämföra mig själv med andra, vilket jag nästan aldrig gjorde förut. jag granskar mig själv kritiskt hela tiden, både insidan och utsidan och hittar därför bara svagheter. är det alla ideal som säger hur man ska vara och se ut som satt sina spår? jag som sa att jag aldrig skulle låta mig påverkas av sån bullshit.
 

det har aldrig vart mer uppenbart, sen den dagen är det du och jag.

 
 
Ett såhär fint träd har vi på gården. det är verkligen alla möjliga nyanser av rött, grönt och gult! idag har jag varit i skolan, haft huvudvärk och gjort ingenting. ganska oproduktiv dag med andra ord... men men, såna får man väl också ha. bara att ta nya tag imorgon istället! två träningspass och körlektion står på agendan
 

söndagsnöje

 

Detta är vad jag ska ägna min söndagskväll åt, helt okej! har spenderat över ett dygn med william nu, fyfan vad less. nä skojaaa, blir aldrig less den pojken. idag har vi varit duktiga och gjort klart alla mina körkortsfaser, hur skönt som helst! så nu är vi värda lite glass
 

under armour

 

Jag har fallit för detta märke. så snygga och cleana träningskläder! precis som jag vill ha det. när min ekonomi är lite bättre ska jag klicka hem någonting. åh,  vill ha allt på bilden
 

den femte oktober

 
 
Har tagit vara på lördagsmorgonen och varit ute och powerwalkat en timma med maggios sköna stämma i lurarna. nu ska jag äta frukost och plugga lite innan det blir ett benpass. ikväll gör jag middag med min bästa och myser på. längtar!!
 

fredagslycka

 
Så sant som det var sagt. jag startade helgen på bästa sätt med ett riktigt härligt gympass! brukar inte får så bra kontakt eller vad man nu säger i ryggen men nu bränner det riktigt rejält. ikväll myser jag på med mina tjejer framför idol. hur bra som helst ju

arkivbild

 
 
Idag är en bra dag! har fått tillbaka min livsglädje (tappade bort den lite förra veckan hehe), träningen går riktigt bra och jag har världens energi. annars är jag väl bara kär och glad! börjar sakna mitt långa hår en aning också, även om jag trivs bra i det korta. men ogräset mitt växer snabbt så det är ju tur
 

önskelista

 
 
Idag är det den andra oktober, vilket betyder att jag blir 18 år gammal om 19 dagar. så till er som känner för att ge mig en present har ni min önskelista här ovan hehe. vill ha allt så himla mycket, speciellt skorna och tightsen!! helt förälskad. hörlurarna finns för bara 199 kr på sportamore mamma! nu ska jag göra lite nytta och plugga körkort, börjar bli stressad för tusan
 

första oktober

 
 
Idag har jag avklarat ett prov och tränat kondition för första gången på 100 år. måste bara tipsa er om tabata intervaller på löpband, sjukt tidseffektiv träning. 20 sekunders löpning på 90-95% av maxfart (jag springer på 16 om ni vill ha något att förhålla er till), sedan 10 sekunders vila. hur många intervaller är upp till en själv, mellan 10 och 20 är ganska lagom. jag som annars hatar att springa tycker att detta är riktigt roligt! så testa!!