trött.glad.stressad.förkyld.less.konstig






Helt slut i både huvud och kropp. kan bero på att jag spenderat de senaste timmarna med näsan i samhällsboken och att jag cyklat piteå runt ungefär + ett träningspass på det. det blir en tidig kväll ikväll, ta igen lite sömn och så. har nämligen slarvat lite med den på sistone.. not gudd




happiness







Sticker iväg på dagens andra fotbollsträning. tur att de e kul





jatack






this world keeps making me cry, but i´m going to try, going to try to fly, going to fly high.







Med lite pyttipanna (kul ord) i magen ska jag nu sätta mig ned med samhällsboken. vi ska umgås hela kvällen och förhoppningsvis lära känna varandra riktigt bra!



oslagbart






Fantastisk helg, låter bilderna tala.




-






De två sakerna som har tyngt mina axlar hela veckan är nu avklarade och det känns SÅHÄR skönt. snart drar jag på träning och sedan ska jag till jörn för att spendera helgen där. äntligen får jag återförenas med min käraste ägodel. som jag längtat! ha en fin helg kidz




du





Då var man storforsare! vem hade kunnat tro det för några år sedan? feels good iallafall. nu ska jag skriva klart en redovisning och skriva några meningar på spanska. elleeer, så gör jag det imorgon. aa.. så får det bli. sovgott alla söta, rara, underbara





tors daaa





lyckan blev kortvarig




Den nya tandställningen är ful, jobbig och gör så att jag pratar som ett tard. livet är allt fint ibland :)





glad tjej







hejdå






Imorgon ska jag och rälsen skiljas efter men än två fina år tillsammans, lite sorgligt faktiskt... NOT :P dock ska jag få en annan tandställning för ett tag men jag ber till gud att den är lite mer diskret. det enda som känns lite sådär är att jag tappar min sovmorgon till 13.00 och istället måste upp kring 06.30. äh, nu ser vi det positiva i det negativa! det känns faktiskt väääldigt bra trots allt




mormor ♥







Laddar upp med semlor inför träningen!





♦♦♦







Vädret var så himla fint idag att jag kände mig tvungen att ta en promenad för att visa min uppskattning. denna måndagskväll ska jag sysselsätta mig med att plugga engelska och göra det jag är bäst på, ingenting!









Även idag har jag spelat match och det blev tydligen för mycket för min kropp, den har strejkat. vill ungefär bara lägga mig ner och dö. men innan dess ska jag äta mango och se tv. sounds like a plan




+






Schabba! hade fullt upp igår så det är anledningen till den uteblivna uppdateringen. då kanske ni vill veta vad jag hade för mig? jo jag var i skolan, sedan drog vi direkt till luleå för match som tyvärr slutade i förlust. kvällens planer var att bege mig till arvid men jag orkade inte frakta mig själv till andra sidan stan så jag gick till kvarteret bredvid och hade det mysigt med några flickor istället. idag tog jag en pluggdag och ikväll bär det av till luleå igen. så, nu känner jag att vi har catchat upp




mycket nu






Skippade träningen ikväll för att jag under mina år lärt mig att "skolan går alltid först". bäst att dyka ner i matteboken dåva!




bilder överallt






Hej kids. mår ni bra? här rullar det på. har hunnit gå på mässa, vinna godis, äta godis, träna bort godiset, bugga, plugga och laga min favoritpasta sen sist. flitigt fannyyy. som ni ser har jag även fått hem mina 100 bilder (som jag beställde i måndags). kan väl även tilläga att det kostade mig 29 kronor. fujidirekt is bringin' it! nu är det bara till att klura ut vart jag ska placera dem.




vissa saker är lätta att ta förgivet, speciellt det man har eller människor man älskar och det som är bra i livet






Jag har så obegripligt fina vänner och familj, tusen hjärtan till er!




föll som en fura




pic; victoria törnegren



Dör lite vad snygg.




hardcore



Anonym
om gravitation:

Har du hett sönder dedär jeansen själv eller var dom så då du köpte dom, iallafall om du gjorde de själv, hur gör man? jag vill också ha så:)



SVAR: yes, jag förstörde dem helt på egen hand (stolt:P) hur jag gjorde.. jadu, jag använde mig av en sax och drog gång på gång med den vassa sidan tills det gick hål. dock är jeansen väldigt tunna, liknar mer jeansleggings. så om den taktiken fungerar på ett par vanliga jeans vet jag inte, men testa!!




gravitation









saturday







Släpade mig iväg på bodypumpen klockan 9 och nu sitter jag här nyduschad och äter frulle och lyssnar på musik. svårslagen start på dagen!





för sjutton





memories





Trots hårt slit tog SA1B inte hem en enda seger i dagens fotbollsturnering. vi satsade dock hårt på utklädnaden istället och fick trösta oss med ett pris för den. jag menar, vad kan slå svarta streck i ansiktet? hhehhe. ikväll ska jag trena och läsa engelskabok, skitRRRoligt (hej hanna)



sparka boll






Med 2 tunga fotbollspass i benen ska jag nu dö i min sköna säng. fotboll hela dagen imorgon också. not complaining!




¤¤¤



Anonym om f+tm:

Vars är halsbandet ifrån?:)



SVAR: det är från indiska :)




och detta är anledningen till varför jag älskar vintern






Jag har inte befunnit mig ens i närheten av en skidbacke hittils i vinter. har lite abstinens sådär. nu ska jag slå på en rulle och äta mangoglass. bra måndag


Sätt igång att ställa frågor nu när ni har chansen. its an order! ne skämta. men jag skulle bli glad



detta är en av 1000 anledningar till varför jag saknar sommaren






du kommer tillbaka va?




jag drömmer drömmar om att alla försvinner, en efter en.







dagens projekt



källa; google


Är att plocka ihop lite bilder som jag ska sätta upp på min vita vägg. nä justja, jag har ingen vit vägg... varför tänkte jag så osmart när jag var 13? jaja, jag får väl sätta in dem i ett fotoalbum istället. så mycket roligare att ha riktiga foton än att bara låta dem ligga i mappar på datorn! annars ska jag väl försöka hinna med lite plugg också, standard på en söndag.

Som ni ser har jag skaffat en blogresponse. hur länge den blir kvar vet jag dock inte, men kul att testa iallafall. så fråga på nu hörrni!



ai se eu te pego








Nöter denna låt för stunden, så himla skön.




f+tm






Föll för detta halsband idag. tänker mig det till en brun kropp, jeansshorts och ett vitt linne. MUMS. dock känns väl inte sommaren sådär jätte nära just nu men jag kunde inte låta bli. förutom en sväng på staden har jag hunnit med några kilometer på löpbandet. himla härligt! just nu sitter jag med en kopp varm choklad och lyssnar på musik. skön lördag




JANUARI





hade spakväll och åt middag med mina flickor, ritade, spelade stepin cupen, hade flådkväll med mig själv, åt middag med favoriterna, bowlade med finklassen, klippte av håret, var i sundsvall med länslaget och spelade cup kommunal.



dagar som denna saknar jag sommaren lite smått







Ingen har väl missat att det är ungefär -85C idag. dock vet jag inte om jag tycker att det var så hemskt kallt... betyder det att jag är en riktig norrlänning? fast det kan i och för sig också ha berott på att jag tog på mig ungefär alla kläder jag ägde innan jag gick ut. ikväll ska jag till norrmalmia och kolla fotboll liksom resten av piteå, det blir fun. ha en fin fredag!





-





genom mobilen






Spelat teater, lyft tunga vikter i gymmet med paulina (haha) och pratat om vad som hänt i världen i veckan. kort och skön onsdag. även ikväll (!) är jag utan plugg. eller det finns ju alltid saker jag skulle kunna göra för att ligga lite före... meeen, det tar vi en annan dag va!




tjena





RSS 2.0