nya bloggadressen!

 
GLOSSFASHION.COM/FANNYBERGLUND/
 
GLOSSFASHION.COM/FANNYBERGLUND/   
 
 

time for a change

 
Kände för en nystart med bloggandet så kommer att byta bloggportal inom kort! jag hoppas och tror att det ska få mig mer motiverad. bloggen kommer därför att stå lite tom till dess. återkommer med den nya adressen!
 

hjärta

 

Bara för att vi idag har varit tillsammans i ett och ett halvt år, 18 månader. låter ganska mesigt med tanke på att det känns som så många fler. och det är någonting bra! saknar förresten den där helgen i stockholm... galet vad vi mådde gott!
 

fjortonde december

 
 
Ska äta middag med william ikväll och bara mysa. bra lördag!
 

favorit i repris

 

Ikväll blev det en favorit i repris från förra torsdagen. varit i luleå med william men denna gång för att höra alex schulman prata om bekräftelsebehov. det var riktigt bra!! fredag imorgon vänner. känner mig inte speciellt värd helg men ska hur som helst bli skönt.
 

think less, do more

 
Lite motivation såhär på tisdagskvällen! finns det förresten någon snyggare muskel än hamstrings? don't think so. idag på min lediga dag har jag sysselsatt mig med lite allt möjligt. städat, tvättat, skottat, sett en halv film, sovit, ritat, promenerat. nu är jag laddad för de tre återstående skoldagarna denna vecka!
 

en sån där morgon

 
 
Det var helt okej skönt att slippa bege mig till skolan imorse! bästa är ju att jag är ledig imorgon också. så man kan iprincip säga att helgen just har börjat! jag och william har ätit gofrukost och sen blire gym. bra dag!
 

kontrast

 

Igår kände jag mig fin med favoritklänningen på! idag är det annat, mjukis och ruffsigt hår. skyller på att det är roligare att göra sig fin om man ibland är riktigt ful hehe. pågrund av alldeles för få timmar med sömn inatt valde jag att spendera kvällen på hemmaplan. rita lite på några "beställningar" och bara göra vad jag känner för. helt okej det med!
 

magi

 
 
Igår fick jag äntligen se bästa melissa. hon var fantastisk och minst lika bra live! åt middag på waldorf också. underbar kväll med min fina!
 

hårolja

 

Det är nånting med mig och spegelvända bilder alltså. anyway, om ni är på jakt efter en billigare hårolja tycker jag att ni borde ge denna en chans. jag brukar ta lite när håret är blött, då blir det lätt att kamma ut och så känns det mjukt när det torkat. ger bra glans om man använder i torr hår (behövs väldigt lite).
 

bara början

 

Kärleken till denna människa växer sig bara starkare och större för varje dag. snart vet jag inte hur den ska rymmas i mitt lilla hjärta. det finns så himla mycket jag vill skriva men det är så svårt att sätta ord på. fint är det i varje fall, fruktansvärt fint.
 

första advent

 

Om man bara slapp gå utanför dörren skulle jag tycka att vintern var riktigt mysig, med tända ljus, filtar och allt det där! idag vaknade jag upp med ett dunkade huvud så dagen lär inte bli särskilt produktiv. skönt att ha något att skylla på! haha. hoppas bara att det blir bättre till ikväll så jag får träffa grabben min. saknar ju honom
 
 

RSS 2.0