owl

 

Ber om ursäkt för min frånvaro. men har haft minst sagt fullt upp i veckan. idag har jag varit i fagervik med mormor på marknad och tjänat lite pengar! ikväll umgås jag med bästa tjejerna
 

treasure, that is what you are. honey you're my golden star.

 

Det var så himla fint ljus i hallen imorse så jag var bara tvungen att ta några bilder innan jag for till skolan. där jag var i 45 min hehe. fattar inte vad vi gör riktigt... men men, jag klagar ej. ska snart fara och handla till mitt storbak. ska nämligen roa mig med att göra julgodis resten av dagen!
 

work

 
 
Ja då var det måndag igen! lugn skoldag och ett inte lika lugnt benpass med william är vad jag hittills hunnit med. började må riktigt dåligt efter jag hade tränat men nu är det som tur var bättre. ikväll ska jag pyssla hade jag tänkt, det är ju inte varje dag!!
 

pretty in pink

 
 
Ett tillskott bland träningskläderna. två t-shirtar för 200 kronor på team sportia, så mamma tog en och jag fick den andra. den är verkligen knallrosa och jag älskar det! finns ju inget bättre än färgglada träningskläder. tror att den kommer att passa perfa till mina gröna skor! idag har jag gått in till stan med tjejerna och kollat in skyltsöndagen, planerat upp veckan och bara varit allmänt glad.
 

livet är så underbart när man hittar rätt

 

Idag har jag traskat runt på stan med mamma och fikat med mormor. var mysigt trots att jag inte spenderade en krona. hittade så mycket fint, men nej. om det ska bli någon studentresa är det bara hålla hårt i slantarna. tjänade till och med pengar av att vara på stan, lämnade tillbaka ett par vantar :P. just nu sitter jag och lyssnar på ken rings "nu måste vi dra". skönaste låten! ikväll ska jag vara med william och agera chafför åt mor min. blir bra det!
 

fredagslycka

 
 
Så kul när slitet börjar synas, både i styrka och på kroppen! eftersom att jag kom två timmar för tidigt på skolan for jag till gymmet och gjorde bort dagens pass. efter det hade jag bara två lektioner. hittills väldigt bra fredag! den lär inte bli sämre, tacos till middag och mys med mina bästa.
 

diamanter

 
 
Kaffe och granatäpple är vad som har fått förgylla denna eftermiddag och kväll fylld av plugg. älskar granatäpple! så himla fint och gott också för den delen. nu ska jag hoppa i duschen och plugga lite mer innan william kommer hit och myser med mig.
 

fyra

 
 
En liten progress bild på ett öga, tänkte att det kunde vara kul att se. och nej, man har inte speciellt stora hopp på att det ska bli någonting av det hela när man befinner sig i fas ett. men, med lite arbete blir allt bra! det är trots allt detaljerna som gör det.
 

off to school

 
 
En lektion, sedan iväg till korpen och efter det hem och plugga samhälls tills hjärnan blöder. där har ni min dag i det stora hela! nu måste jag skynda. hade bra!
 

comes and goes

 

Tänkte bara tipsa om en låt, comes and goes med greg laswell. vettetusan hur jag hittade den men nu är den iallafall en favorit i listan. lyssna!
 

himlen står i brand.

 
 
Såhär fint var det när jag skulle och träna. självklart var fotofanny tvungen upp med kameran :P träningen gick bra och nu ligger jag död på soffan, sjukt hungrig, men för trött för att fixa ihop någonting. alltid detta dilemma..
 

godnatt

 

Det är ju helt galet vad helgerna går snabbt. jag hann inte med så mycket mer än att träna, plugga, rita och en powerwalk med mamma innan dagen tog slut. nu ska jag lägga mig och sova så att jag är utvilad inför en ny vecka. har en bra känsla i magen trots att det är måndag imorgon!
 

a saturday breakfast

 
 
Favvofrullen! avocadomackor och smoothie på hallon och banan. kan tipsa er om att frysa bananen innan om ni inte redan testat! idag slappar jag bara på. har varit alldeles för uppe i varv sista tiden så bestämde mig för att bara ta det jättelugnt tills dess jag ska och träna med william. behöver min dos av den där ensamtiden för att må bra, så har det alltid varit och kommer troligen alltid att vara!
 

fredag

 

Så skönt med helg! ska strax iväg och äta med brudarna för att fira issan i efterskott. är lite smått stressad men jag tänkte bara säga hej. hoppas att ni får en bra kväll!
 

my love

 
 

körkooooort

 
 
Äntligen får jag också vara med i gänget haha. nä men det känns så jäkla bra! både teorin och uppkörningen gick galant så jag kan inte vara mer nöjd. firade med lunch och fika på nodo samt ett tungt benpass. bästa torsdagen typ någonsin!
 

rutan

 
 
Två bilder från i söndags. mor och far och kusinernas hund rut, sötaste! har väl inget sådär jätteintressant att berätta. william kommer snart och gör mig sällskap. alltid lika uppskattat!
 

monday

 

Bjuder på en gammal bild måndagen till ära. har en fulperiod just nu så några egobilder är det inte tal om. skola, körlektion, övningskörning och storhandling är vad min dag bestått av. jag har just tänt lite ljus i rummet, renbäddat och duschat så nu ska jag krypa ner och läsa lite i körkortsboken.
 

vi

 

När tårarna börjar rinna endast för att man är så galet lycklig över att vara varandras, då vet man att man hittat rätt.
 

10.11.13

 

Riktigt bra lördagskväll med bästa killen. såg så mycket bättre med familjen och gjorde pannacotta. idag ska jag iväg till kusinen som fyllt 19 för smörgåstårta och fika. jag klagar inte! sen ska jag också hinna med lite plugg, övningskörning och träning.
 

och jag ska ge allt vad jag har

 
 

Denna fick jag av mamma idag när vi var på stan. kul att ha när man vill vara lite sådär lagom fin! från hm. igår hade jag och tjejerna det traditionella fredagsmyset. såg idol, drack kaffe och åt chokladbollar. ikväll blir det mys med william. det kunde ni nästan gissat va? haha nej mitt liv är inte så varierande och spontant men jag gillar det så. hade tänkt ta mig iväg och träna men får se hur det blir med den saken. har ett nageltrång som gör att jag knappt får på mig skor. löjligt men det gör så fruktansvärt ont! får nog bli en amputation
 

victoria törnegren

 

Första men absolut inte sista gången jag använder mig av färgade pennor! borde dock införskaffa mig nya. mycket möjligt att de jag har nu är från dollarstore eller liknande haha. aja, de får funka tills vidare! förövrigt så har ju victoria törnegren typ snyggaste stilen
 
Jag har förresten skaffat mig en ny instagram där jag kommer att lägga upp teckningar! följ gärna @fbeerglund
 

mitt paradis

 

Mitt i allt mörker och kyla längtar jag tillbaka, till detta. vet att jag har sagt det förr, men fan vad bra vi hade det. det slår mig varje gång jag tittar på bilderna, synd bara att man inte riktigt förstår hur bra under tiden. vill resa jorden runt med den här killen
 

work in progress

 
 

hej

 
 
Idag har jag skrivit svenska från tolv till sju med någon kort paus. som jag trodde att det skulle bli, men jag fick inte panik och började gråta (var nära) och jag var inte tvungen att sitta uppe hela natten, så jag är nöjd. resten av kvällen ska jag inte göra mycket alls. bara vila upp mig inför imorgon. lite ångest faktiskt
 

halloween

 
 

Några bilder från gårdagen. hade riktigt roligt med mina bästa tjejer, lyckad kväll! idag har jag inte fått mycket gjort, ätit gott och umgåtts med både pojkvän och vänner. nu äter jag ananas och väntar på william. tråkigt att sova själv ju!
 

leopard

 

Det blev visst en leopard ändå hehe. kändes passande med tanke på att jag älskar leopardmönstrat. när jag och william går på stan pekar han på allt som är det "kolla fanny, leo". ska få i mig lite mat innan tjejerna rullar in. krogpremiären ikväll också, wihOoo xD nä men jag hoppas på en bra kväll, och att eran också blir det! puss